ADHÉSION & ABONNEMENT via HELLOASSO par CB sans frais (cliquez sur le logo ci-dessous)

Notre partenaire privilégié

jeudi 24 septembre 2015

VII BIENNAL INTERNACIONAL D’EX-LIBRIS “CONTRATALLA”



VII BIENNAL INTERNACIONAL D’EX-LIBRIS “CONTRATALLA”
Donat l’èxit de les anteriors edicions de la Biennal, hem decidit convocar una nova edició d’acord amb les següents:
Bases
1.- En aquest certamen podran concórrer, amb un màxim de cinc obres inèdites, artistes de tot el món.
2.- El tema i la tècnica seran lliures. La mida del paper serà de un màxim de 14x19 cm. i la imatge podrà ocupar una part o la totalitat del paper segons decideixi l’artista.
3.- En el revers de les obres presentades hi hauran de figurar les següents dades: nom complet de l’autor, direcció postal, correu electrònic i tècnica empleada.
4.- Les obres es presentaran personalment o remetent-les a ports pagats a CONTRATALLA, C/ Santa Anna, 16 – 43003 de Tarragona. En un mateix enviament (paquet) es podran enviar obres de diferents artistes.
5.- La participació en la Biennal es gratuïta; les obres presentades no estaran firmades ni numerades i no duran marc, cristall ni cap altre tipus de suport. NO ES RETORNARAN ALS SEUS AUTOR        S, passaran a formar part de la col·lecció no venal “Contratalla”.
6.- El termini d’admissió de les obres finalitzarà el 30 de novembre de 2015.
7.- S’estableixen tres premis en metàl·lic de 1000, 500 y 200€; es podran concedir fins a deu mencions honorífiques, sense recompensa econòmica.
8.- La concessió dels premis serà efectuada per un jurat la decisió del qual es farà pública el 30 de desembre de 2015. El resultat els serà comunicat als participants per correu electrònic i a través de les xarxes socials de Contratalla.
9.- Amb les obres premiades i seleccionades es confeccionarà un catàleg i es celebraran exposicions en diferents ciutats; les obres es podran reproduir en catàlegs, postals, cartells, etc.
10.- La presentació de la obra en aquest concurs suposa l’acceptació de les bases, la conformitat absoluta amb les decisions del jurat i la renuncia a qualsevol tipus de reclamació.
Per a més informació:
Contratalla Art, C/ Santa Ana, 16 – 43003 – Tarragona


***


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire